ΜΕΝΟΥ

01
of
04

Δημιουργούμε μία αληθινή ιστορία, γεμάτη συναίσθημα, από τη δική σας σημαντική ημέρα. Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε, να μάθουμε τι σας αρέσει, τι σας ενθουσιάζει και πως έχετε φανταστεί την ημέρα του γάμου σας. Να εμπνευστούμε από τις προσωπικότητές σας και να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, τη δική σας αληθινή ιστορία αγάπης.

Δημιουργουμε αληθινες ιστοριες αγαπης

Είμαστε ο Βαγγέλης και η Μαίρη, ζευγάρι στη ζωή από το 2015. Η αγάπη μας για την τέχνη της εικόνας μας οδήγησε το 2016, στη δημιουργία της εταιρείας “Vag & Mary” (VM) Photography and Videography. Από τότε χτίσαμε μία ομάδα, που μοιράζεται το ίδιο πάθος και όραμα με εμάς.

Ζούμε σε μία πανέμορφη περιοχή, το Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Στον ελεύθερο χρόνο, ακολουθούμε τα μονοπάτια του μυθικού βουνού και προσπαθούμε να αναδείξουμε, μέσα από τη φωτογραφία και το βίντεο τις ομορφιές του τόπου μας.

Στη δουλειά, μας αρέσει να αιχμαλωτίζουμε τις ιστορίες αγάπης, όπως πραγματικά είναι. Σε κάθε γάμο ή βάπτιση, βλέπουμε το μυστήριο σαν μια γιορτή αγάπης και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να την αποτυπώσουμε όπως ακριβώς εξελίσσεται.

Είμαστε δίπλα σας διακριτικά, για να αποτυπώσουμε με κινηματογραφικό τρόπο, όλη την ευτυχία, τη συγκίνηση, τη λάμψη, από την προετοιμασία του μυστηρίου, έως τη δεξίωση, που θα ολοκληρώσει την πανέμορφη μέρα σας.

Θέλουμε πάντα να δημιουργούμε δεσμούς εμπιστοσύνης και επικοινωνίας μαζί σας. Θέλουμε να σας γνωρίζουμε προσωπικά, να κατανοούμε πως έχετε φανταστεί την πιο όμορφη ημέρα της ζωή σας.

Η «ταινία αγάπης» που δημιουργούμε για εσάς, αποτελεί ζωντανή ανάμνηση αυτής της ημέρας και κάθε φορά που θα τη βλέπετε, θα ζείτε ξανά και ξανά εκείνες τις υπέροχες στιγμές.

Γιατί σας χαρίζουμε μία αγάπη που πραγματικά κρατάει για πάντα!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ

ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ - ΜΟΝΤΕΡ

Ο Στέλιος είναι ο άνθρωπος που ο καθένας θα ήθελε να έχει στο γάμο του. Κοινωνικός, ευχάριστος, χαμογελαστός, χαρίζει ευτυχία με τον χαρακτήρα του και συνδέεται με τα ζευγάρια με ένα ζεστό και φιλικό τρόπο. Συνήθως καλύπτει ως εικονολήπτης την προετοιμασία του γαμπρού και αν χρειαστεί χαλαρώνει με το χιούμορ του την ατμόσφαιρα. Πάντα όμως εστιάζει σε όλα, αποτυπώνοντας από την πιο μικρή λεπτομέρεια έως τα πιο μεγάλα αισθήματα αγάπης και συγκίνησης. Κινείται στο χώρο διακριτικά αλλά πάντα γνωρίζει τι πρέπει να αποτυπώσει με την κάμερά του, να αιχμαλωτίσει κάθε συναίσθημα της ευτυχισμένης σας ημέρας.

@VM__PHOTOGRAPHY__

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Είμαστε διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 - 20:00.

+30 694 7806 885

INFO@VMPHOTOGRAPHY.GR

ΛΙΤΟΧΩΡΟ | ΕΛΛΑΔΑ | ΕΥΡΩΠΗ

© VMPHOTOGRAPHY 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ